This post has been edited 1 times, last edit by "sempre" (Dec 16th 2011, 3:03pm)
Spominaneho hraca som nenahlasil lebo jeho profil bol sice nevhodny a urazlivy atd. ale proste ako pisal mikki nestal mi za komentar ci pisanie ticketu... Ocakaval som, ze si to vsimne admin, 1/2 roka ci niekolko mesiacov je dost dlha doba... Ohlasil som to spravne TICKETOM... a z recesieaj vo Vrbe... az po tom co urazlive veci boli zorsirene o to, ze KAT (mikki) a kosicania su Cigani... TO UZ BOLO PREHNANE... a ako som psial, v TKT je viac Kosicanov, ktorich to poburilo... vratane mna.

ale ved ja nepolemizujem o tom, že by si ty ci iny admin po zaslani ticketu povedal-a, ze profil je OK.Ale to ze to je nevhodne ti ja predsa neberem...ja suhlasim. Ja som to preberala asi 20 min do zadu s trepom konretne a sme pouzili aj ine priklady napr ako si ty napisal.
ja som hovoril o tom, ze ak admin a je jedno ci board alebo game admin hra vidi a vsima si... aspon ak ide o hracov TKT vsimaju si to poriadne... preto som mal namietky ze ty a dalsi admini v TIS nevidia ak nejde o TKT...Stale to je nevhodne. Lenze za prve ked niekto nehra na serveri tak nehra. Ja tam nehram a z radu pokial ma nevyhodia neodidem. Prihlasim sa vzdy po update na to konto a tym to konci. Spam v poste necitam a to dobre vies
pisal som, ze som niekolko mesiacov evidoval to ze profil AJ Styles je v rozpore s pravidlami... a ano NERIESIL som to nestalo mi to za vypisanie ticketu ci ine ohlasenie... A vinit mna ci ineho hraca z toho, ze sme to mali nahlasit??? TO JE SMIESNE!!! MY SME HRACI... my s len hrame... na to aby sa dodrziavali pravidla su tu admini... a kedze admini nekonali tak som spustil vlnu kritiky.... NO a ohlasil som to az potom co to prekrocilo unosnu mieru a AJ Styles mikki-ho a kosicanov "nazval" Ciganmi !!!! TO BOLO UZ PRIVELA a ohlasil som to zamerne tak ako som to ohlasil, lebo sa za to nehanbim... a ak ktokolvek bude hanit takto TKT ci jeho hracov spravim to opat... Mohol som to spravit bez cirkusu okolo toho... a "nik" by nevedel preco ma AJ STYLES BAN... to som ale nechcel... mam plne zuby ososcujucich profilov... Snad bude tomu koniec... aspon docasne...Ja sa len pytam vadilo ti to predtym - a nielen tebe ako pises, to sa nikto nenasiel aby to nahlasil z tych ktory to videli ? Preco ich neobvinujes? Vinis tych ktori to nevideli... nelogicke. Nestalo ti to za ticket a teraz to za tych sto postov uz stoji ? Opat nelogicke...
kritizoval som len to, ze vo veci nekonal... iste hrubsie... kedze som polozil otazku ci si skrabal snehove gule... a preco som to tak napisal sereana? lebo zdielam s tebou nazor, ze admin by si mal pozriet aspon z casu na cas hracov prvej 100ky....Co sa tyka prace GO na tom serveri, musim sa ho zastat...co sa tyka popisov nie je to lahke pozerat sa na server "zvrchu" naj pomoc je od vas hracov co sa popisov tyka urcite. ALE trocha aktivity zo strany GO nezaskodi ked uz maju admin konta aby aspon prvu stovku najaktivnejsich obcas neprekukli aby som bola spravodliva.
This post has been edited 1 times, last edit by "sempre" (Dec 16th 2011, 5:33pm)

....ak bude este daky RD,mam navrh aby sa tam dala podmienka vyplnit nejaky registracny formular co by ochranilo HRU od intriganov
)) už sa začinam stracat v tych nickoch čo tu mate, aspon napište kto ste alebo si dajte svoj nick pod ktorym hrate až vieme o koho ide
no ako som už pisal už vela krat, tak to napišem ešte raz, je mi uplne jedno čo si kto da do profilu ohladne mojej postavy a nikdy som sa tym nezaoberal tak ma vynechajte z tejto duchaplnej konverzacie
je mi to akurat nasmiech ked vidim profil ala majster sveta a na druhej strane mi začne plakat do spravy ked ho sekam
) ach jaj tolko psychologov a inteligentov ako na BK nie je asi nikde inde na svete
) 
),tak ma BAN skoro kazdy za popis
to len na okraj...
Poznamka k tomu, ze ja a admin?? LOL, to sa nikdy NESTANE... LOLOLOLOL... a suhlas zaroven, ze chvala bohu nim nie som... No a uz len k tomu, ze to zeriem... ze som mal tazke detstvo a neviem co este... ci si touz adresoval mne alebo mikkimu (kedze to nie je celkom zrejme) Mam total na haku co si myslis... ANO MAL SOM TAZKE DETSTVO, SOM PSYCHICKY ZAOSTALY, SOM KOSICKY CIGAN, MAM NA LUNIKU IX OSADU a KONA... a co este??? asi z toho šiknem... len trep svoje bludy... Kto si dal take bludy do profilu, ze ma za to BAN??? ja?? nie... kto teda zerie tuto hru az tak ze si ventiluje svoj psychicky handicap cez svoj profil a ma v nom urazajuce bludy kedze nevie zniest sekanie a pravidla tejto hry?? ja ?? nie... TY AJ STYLES! Si proste frajer, dokonalost sama ... SKLANAM SA PRED TEBOU... ci skor pred tvojimi trapnymi konstrukciami a tvrdeniami a intriganstvom, ktore si spravil jak teraz vo svoje sprave, tak pri zluceni a vzniku TIS... a OFF... viac na tvoje bludy reagovat nebudem, lebo to nevedie k nicomu...
ja budem strusnejsi - co znamena pre teba slovo "ciganit"???

This post has been edited 1 times, last edit by "sempre" (Dec 17th 2011, 8:40pm)
wbb.global.copyright | © 2011 Gameforge Productions GmbH