You are not logged in.

1

Friday, December 16th 2011, 2:57pm

SPAM - volne nadvazujuca debata na "VOJNY"

pokracujeme teda tu... tema VOJNY bola opravnene uzamknuta... niť nadviažem v tomto "SPAMe"
pre pochopenie suvislosti link na zatvorenu temu: Vojny

VYJADRENIA
- k trepo: vyjadril som sa, niekde tak, ze nemas pravo poucovat ?? NIE!! Napisal som len ze: "len nas poucuj este chvilu... heh..."
to len tak mimochodom... ci klasika uz som sa dotkol tvojho TRIALovskego GO ega? Opakujem len nas poucij si admin, a my sa nechame poucit radi.

Co sa tyka osocovanie sereny... iste... ak sa da povazovat za osocovanie to, ze napisem ze nekonala, a pri tom vsetko vedela a videla... Osocovanie by bolo keby som napisal ze kedze pochadza dajme tomu z NZ tak je sprosta Madarka... !!! TO BOL PRIKLAD !!! ja nemam proti madarom nic. A ako vstci "vieme" serena nie je jediny admin v TIS...
Co sa tyka mojho arogantneho ci povyseneckeho spravania... ANO MAS PRAVDU!!! Je adekvatne povysenecke ci arogantne spravaniu adminov (netvrdim, ze kazdy admin je taky) Som jeden z mala hracov, co si dovoli povedat "na plnu hubu" co si mysli o praci adminov... A vy admini ste ENORMNE háklivý ak si vam dovoli niekto otvorene oponovat. Len vy to vzdy chapete tak, ze niekto znevazuje vasu pracu atd atd... TO NEI JE PRAVDA!i! Admini su pre hladke fungovanie hry potrebny, to nijako nespochybnujem... spochybnujem NIE VSETKY ale niektore ukony, ktore sem tam admini spravia, resp. naopak zamerne nespravia...

Teraz k tomu co si napisal: "Je to len hra, toto by si mal zobrať na vedomie. zamyslieť sa niekedy nad tým, že
týmto správaním kazíš pocit hry ostatným hráčom, že to berieš až moc vážne?"
Odpoviem len tolko: To že je to len hra beriem na vedomie a vzdy to je len hra... no vedel by som "dokazat", ze sami admini (resp. ich cast)
dokazu intrigovat tak, ze tvoju otazku a konstatovanie toho ze mojim spravanim a konanim kazim hru inym by si mal polozit minimalne dvom z nich.

a s tym suvisi potom aj to preco istu cast adminov nemozem vystat... a od toho sa odvija aj forma mojej komunikacie s nimi atd atd...

No a zaver tvojho prispevku je najlepsi: "Samozrejme, nesúhlasím s akýmikoľvek urážkami na adresu tvoju a tvojho rádu, ale pouvažuj, či i ich náhodou nevyprovokoval aj ty svojim správaním....."

Tak to je komedia... ak by takto reagoval hrac... oki... beriem... ale polemizoval by som v tom, ze jedine cim som inych hracov vyprovokoval k nadavkam a pod. je moje sekanie... kedze sekanie to je normalna vec.... Kedze si ale admin... tak je zaujimave, nepriamo si precitat, ze vlastne ja som vyprovokoval inych hracov aby si napisali svoje profily v rozpore s pravidlami tejto hry... resp. ja som vyprovokoval adminov, ze ma nemusia... Admin si ma robit svoju pracu... uplatnovat rovnaky meter na kazdeho hraca... a nie napomahat hracom ktori im chodia pierkom kolo zadku ... resp. tolerovat im za to to co inym ani nahodou nedovolia...

a zas bude zle lebo som si dovolil povedat co si myslim.... a zas budem povysenecky a arogantny... a to som len otvoren napisal co si myslim...

This post has been edited 1 times, last edit by "sempre" (Dec 16th 2011, 3:03pm)

2

Friday, December 16th 2011, 3:17pm

Vacsinu som ti napisala v pm pretoze nemam potrebu to pisat na forum kedze temu som zatvarala ale oki napisem aj sem.

Kde mas dokaz ze som to vedela ? Ked to pises . Opakujem ja na s3 uz nehram od maja 2011 kedy prisla s5 a presla som na nu ale to dobre vies. To ze nehram mozu potvrdit aj hraci TIS kde bohuzial moje konto len preziva z dovodu ze to bola kedysi senioranka ktoru som si vazila. I ked teraz som im uplne na nic ked ma ani do vojny nemozu dat.

Neplet si sempre adminov hracov a adminov ktori maju admin konta na serveri. Ja ked som sa registrovala alebo hocikto iny na hru tak som zaskrtla ze JA suhlasim s VOP a pravidlami hry, nie ze ja suhlasim ze budem davat pozor na xy dalsich hracov ktori hraju so mnou v rade. Trosku si mylis tvoju ulohu ako vodcu radu - ty nie si psychicky zodpovedny za hracov, ani za ich konanie. Ty si zodpovedny za seba, to ze si vsimas co robia a maju v popise to je len tvoje plus ale nie povinnost. Nikto nebude banovat vodcu ze jeho clen ma nevhodny popis. Kazdy je zodpovedny sam za seba. Jeho popis som nevidela neviem co tam mal az dodnes ked som sa teda prihlasila. Suhlasim je nevhony...ja take narazky nemusim a keby to vidim tak GO upozornim.

Ty si tak isto vinny ako vsetci ostatni co ten popis videli a nenahlasili. Darmo tu osocujes a obvinujes inych, na tom mas svoj spolupodiel ako ty, tak mikki aj vsetci ktori to videli a nenahlasili. Pretoze uz to mohlo byt davno vyriesene. To chces povedat ze ti az teraz vadi ? Lebo ako to bolo nevhodne pred polrokom , pred mesiacom tak isto je to nevhodne aj teraz. S tym suhlasim, ale to ze ty si sa na to pozeral veky a zrazu teraz to riesis ako horuci zemiak je od teba nie ze arogatne ale riadne pokrytecke.

Pretoze ty si hrac ako ja, a ini.... a s tym nenarobis nic. Uz konecne pochopte ze aj my mame pravo hrat. To za co si ty schytal banan ale neporovnavaj lebo ty si priamo utocil a velmi vulgarne na clena timu. Ale to dobre vies....

este jedna taka mala otazka : Ked bude nejaky tvoj clen radu vulgarny hocikde na platforme hry, fora a irc vari mam brat za zodpovednost teba ?

3

Friday, December 16th 2011, 3:41pm

serena

otocila si to sikovne.... takto podane je to uz len k odsuhlaseniu, ze mas pravdu... Ja som to ale takto nepodal...
Hovoril som za 1. ze nie si jediny admin... je pravda, ze som menoval len teba... ale nie len teba napr. vo vrbe... bol tam na to link... Spominal som aj admina S3, ze ako si robi svoju pracu ak ma nejaky hrac nevhodny profil ci profil v rozpore s pravidlami... A to ze ja som to 1/2 nenahlasil ?? no ja to nemam za povinnost... na dohliadanie nad dodrziavanim pravidiel su tu admini a nie my hraci... Teda ja si ohlasim to co uznam za vhodne ked to uznam za vhodne. NIC V ZLOM! LEN TO OPAT HOVORIM NA ROVINU.... nie je to ani arogantne ani povysenecke... ;) Spominaneho hraca som nenahlasil lebo jeho profil bol sice nevhodny a urazlivy atd. ale proste ako pisal mikki nestal mi za komentar ci pisanie ticketu... Ocakaval som, ze si to vsimne admin, 1/2 roka ci niekolko mesiacov je dost dlha doba... Ohlasil som to spravne TICKETOM... a z recesieaj vo Vrbe... az po tom co urazlive veci boli zorsirene o to, ze KAT (mikki) a kosicania su Cigani... TO UZ BOLO PREHNANE... a ako som psial, v TKT je viac Kosicanov, ktorich to poburilo... vratane mna.

4

Friday, December 16th 2011, 3:51pm

Ale to ze to je nevhodne ti ja predsa neberem...ja suhlasim. Ja som to preberala asi 20 min do zadu s trepom konretne a sme pouzili aj ine priklady napr ako si ty napisal.

Stale to je nevhodne. Lenze za prve ked niekto nehra na serveri tak nehra. Ja tam nehram a z radu pokial ma nevyhodia neodidem. Prihlasim sa vzdy po update na to konto a tym to konci. Spam v poste necitam a to dobre vies :)

Ja sa len pytam vadilo ti to predtym - a nielen tebe ako pises, to sa nikto nenasiel aby to nahlasil z tych ktory to videli ? Preco ich neobvinujes? Vinis tych ktori to nevideli... nelogicke. Nestalo ti to za ticket a teraz to za tych sto postov uz stoji ? Opat nelogicke...

Moj nazor na prava vodcov a clenov radu su vseobecne zname...tvrdo som si to hajila a aj si budem ze vodca a ten kto je v rade nezdpoveda za ciny inych lebo ani nema ako..ked niekto najde zmienku v VOP a pravidlach ze ano nech ma kontaktuje.

Co sa tyka prace GO na tom serveri, musim sa ho zastat...co sa tyka popisov nie je to lahke pozerat sa na server "zvrchu" naj pomoc je od vas hracov co sa popisov tyka urcite. ALE trocha aktivity zo strany GO nezaskodi ked uz maju admin konta aby aspon prvu stovku najaktivnejsich obcas neprekukli aby som bola spravodliva.

Ja som to nijak neotacala len som napisala ako to je. To ze to s aktivitou sk timu pokryvkavalo je tiez pravda, mozno aj ten element o tom svedci ale dufam ze uz sme nabehli na vyssie obratky.

5

Friday, December 16th 2011, 4:17pm

Ale to ze to je nevhodne ti ja predsa neberem...ja suhlasim. Ja som to preberala asi 20 min do zadu s trepom konretne a sme pouzili aj ine priklady napr ako si ty napisal.
ale ved ja nepolemizujem o tom, že by si ty ci iny admin po zaslani ticketu povedal-a, ze profil je OK.
Stale to je nevhodne. Lenze za prve ked niekto nehra na serveri tak nehra. Ja tam nehram a z radu pokial ma nevyhodia neodidem. Prihlasim sa vzdy po update na to konto a tym to konci. Spam v poste necitam a to dobre vies
ja som hovoril o tom, ze ak admin a je jedno ci board alebo game admin hra vidi a vsima si... aspon ak ide o hracov TKT vsimaju si to poriadne... preto som mal namietky ze ty a dalsi admini v TIS nevidia ak nejde o TKT...
Ja sa len pytam vadilo ti to predtym - a nielen tebe ako pises, to sa nikto nenasiel aby to nahlasil z tych ktory to videli ? Preco ich neobvinujes? Vinis tych ktori to nevideli... nelogicke. Nestalo ti to za ticket a teraz to za tych sto postov uz stoji ? Opat nelogicke...
pisal som, ze som niekolko mesiacov evidoval to ze profil AJ Styles je v rozpore s pravidlami... a ano NERIESIL som to nestalo mi to za vypisanie ticketu ci ine ohlasenie... A vinit mna ci ineho hraca z toho, ze sme to mali nahlasit??? TO JE SMIESNE!!! MY SME HRACI... my s len hrame... na to aby sa dodrziavali pravidla su tu admini... a kedze admini nekonali tak som spustil vlnu kritiky.... NO a ohlasil som to az potom co to prekrocilo unosnu mieru a AJ Styles mikki-ho a kosicanov "nazval" Ciganmi !!!! TO BOLO UZ PRIVELA a ohlasil som to zamerne tak ako som to ohlasil, lebo sa za to nehanbim... a ak ktokolvek bude hanit takto TKT ci jeho hracov spravim to opat... Mohol som to spravit bez cirkusu okolo toho... a "nik" by nevedel preco ma AJ STYLES BAN... to som ale nechcel... mam plne zuby ososcujucich profilov... Snad bude tomu koniec... aspon docasne...
Co sa tyka prace GO na tom serveri, musim sa ho zastat...co sa tyka popisov nie je to lahke pozerat sa na server "zvrchu" naj pomoc je od vas hracov co sa popisov tyka urcite. ALE trocha aktivity zo strany GO nezaskodi ked uz maju admin konta aby aspon prvu stovku najaktivnejsich obcas neprekukli aby som bola spravodliva.
kritizoval som len to, ze vo veci nekonal... iste hrubsie... kedze som polozil otazku ci si skrabal snehove gule... a preco som to tak napisal sereana? lebo zdielam s tebou nazor, ze admin by si mal pozriet aspon z casu na cas hracov prvej 100ky....

6

Friday, December 16th 2011, 4:25pm

No dobre a co s tym ma moje neaktivne konto ? Snad nenapises ze mala si hrat, alebo si mala byt aktivna, mala si zmazat konto alebo vetu ze mala is odist z radu ked nehras a podobne veci ... to je uz myslim moja vec a na co mi to konto je uz som stokrat opisala...

Pisal si ze som o tom vedela a aj ze ma osocujes...lenze uz som sa dokonca unuvala poslat ti screen mojho konta kde mi visi cez 350 neprecitanych sprav a skoro vsetky snehove gule v Truhlici...takze z toho mi jasne vyplyva ze si ked ty spustas kritku tak hlava nehlava ... a pritom fakty chybaju.

Moje konto na s3 nie je zodpovedne za to co vy s AJ Stylesom spolu mate a preto mi vadi ked z toho obvinujes mna. Lebo kazdy uzna ze to moja vina nie je a ani nemoze byt...

Ako clenovi timu mi to samozrejme vadi ked je bordel na serveri a vzdy chcem aby sa nevhodne profily a porusenia pravidiel riesili. Tie profily by GO pozerat mohli.. nenapisem ze uvidim ktory si da tu namahu ale ich o to slusne poziadam,

7

Friday, December 16th 2011, 4:27pm

hehe už by aj stačilo, či? :) sice to bolo adresovane hlavne mne aale ako som už pisal je mi to uplne jedno, kto čo piše na moju postavu v profile :) a nechapem načo to donekonečna rozoberate? je to uplne nepodstatne, zosekam ich a maju to lepšie ako to tuna do nekonečna rozoberat :)

8

Friday, December 16th 2011, 5:29pm

...

k serene som sa vyjadril dostatocne jasne... nemam co dodat...
k mikkimu - bolo to adresovane tebe ale nie len TEBE ale aj vsetkym KOSICANOM v TKT... a Kosican som aj ja a dalsi hraci z TKT !!! a teda preto ten cirkus... ale komedia.. zase budem ja ten co preziva hru az prilis, co to zerie az prilis... co place... NO KLASIKA... Nazvyte si to ako chcete, ja to nazyvam tak ze si chranim svojich partakov VZDY !! a vzdy aj budem...

A PREČO NEMAM RAD ADMINOV A NIKDY ICH MAT RAD NEBUDEM ??? lebo si hraju svoje admin hry... prisposobuju si pravidla svojim favoritom... AJ STYLES BAN 3 dni za nevhodny popis??? VYYYYSMECH !!! Isto som neocakaval pernament BAN - TO NIE, TO BY SI ANI NEZASLUZIL !!! a voci tomu by som sa isto aj ohradil.... ale za taketo opakovane a dlhodobe urazanie dat BAN 3 dni??? ked za iny profil s neadresnym vulgarizmom admin udelil BAN 10 dni len tak fúklo... No ale jasne... to slo o hraca TKT... to admini riesa ihned a expresne a TVRDO... LEBO IDE o hraca TKT... ale potom sa admini divia, ze ich nemusime... A hraci sa ma teraz pytaju... to si AJ STYLES vybavil po akej znamosti len 3dnovy BAN??? za toto co tam mal??? ved je TO NA SMIECH... 3dni.. :thumbsdown: komedia xixixixi ale tak sme sa zabavili a my ideme hrat... Z MOJHO POHLADU JE TEMA UZAVRETA....
MAJTE SA...

This post has been edited 1 times, last edit by "sempre" (Dec 16th 2011, 5:33pm)

9

Saturday, December 17th 2011, 10:50am

neda mi nereagovat kedze sa ma to tyka

chcem vidiet toho co dostane pokutu ked povie nejaky vtip na verejnosti,ci uz je ten vtip adresovany na napr. madarov, ciganov, blondynky a pod....to kazdy vtip sa ta dat dotkne?....slovo "cigan" pre mna znamena: "Rom" alebo "klamar"
tusim mikki spominane nejake "zajace" v popise:teraz ho mam nahlasit ze uraza moje zivobitie ak mam zajaciu farmu?takychto tahanic za slovicka by som nasiel neurekom :)
tie tvoje narazky zeby si sa ma nasiel a podal,ci co to tam spominas:to uz by bola basa a nie BAN(podla teba) na druhej strane,videl som ta a poviem ti nic moc este par halusiek by sa do teba zmestilo :)
nemyl si "HRU" s realnym zivotom! ty si sa s so svojou postavou moc vzil,myslim ze uz na to existuje aj nejaka diagnoza...nie je to tak davno co vo Viedni strasil sniper a ked sa ho podarilo uz policajtom chytit,tak prislo na to,ze ten chlapec hral nejaku strielacku na PC a chcel si to vyskusat v realite...mozno ty uz mas niekde v osade kona a tam ho chovas a doma pred zrkadlom sa pretrcas vo svojom novom brneni :)
asi si mal tazke detstvo ked nevies co je to HRA (ujo google ti to snad objasni,porad sa s nim), vsak ty len intrigujes! 96% aktivnych hracov sa bavi a ty patris k tym zvysnym percentam,aby som ta neurazil ze si jediny taky
bol som s tebou na sk1 v jednom rade,aj sme co to popisali spolu a zdal si sa v pohode, ale ked to v tebe zacne vriet tak....
preco som tam skoncil?myslim ze som tam hral trosku dlhsie ako ty,no tvoj prichod asi rozbil dobru partiu,my sme sa bavili hrou....ty si rozdelil ZLT na dve skupiny,dobre si pamatam ako si tam zacal vojnu s adminmi a verboval si dalsich hracov aby si dali taky popis ako mas,aby sa nebali,ze nas vsetkych nemozu zabanovat
mozno by bolo dobre sa nad sebou zamysliet a fakt ti odporucam:zisti si co slovo HRA znamena

PS:ked si dam do popisu verejne znamy vtip o napr. gayoch,a nejaka bukvica ma nahlasi ze ho to uraza,dostanem BAN?
asi ano:)....ak bude este daky RD,mam navrh aby sa tam dala podmienka vyplnit nejaky registracny formular co by ochranilo HRU od intriganov

trvalo mi dlho zareagovat na tvoje prispevky? no snazil som sa to napisat tak,aby to vedel pochopit kazdy,aj taky co maju menej IQ,kedze tuto hru hraju rozne vekove skupiny,narodnosti a podobne

Vsetko co som pisal nemusi byt pravda,ale aj moze byt!

10

Saturday, December 17th 2011, 11:40am

amen :))) už sa začinam stracat v tych nickoch čo tu mate, aspon napište kto ste alebo si dajte svoj nick pod ktorym hrate až vieme o koho ide :) no ako som už pisal už vela krat, tak to napišem ešte raz, je mi uplne jedno čo si kto da do profilu ohladne mojej postavy a nikdy som sa tym nezaoberal tak ma vynechajte z tejto duchaplnej konverzacie :) je mi to akurat nasmiech ked vidim profil ala majster sveta a na druhej strane mi začne plakat do spravy ked ho sekam :)) ach jaj tolko psychologov a inteligentov ako na BK nie je asi nikde inde na svete :))

11

Saturday, December 17th 2011, 11:53am

breakout-AJ Styles

keby si hral od zaciatku S3 tak to vies
a chvastat sa darovanim uctom,to nemusis...ta vojna TKT vs TIS(lgn) je trosku starsieho data ako ty hras na s3,tak si myslim ze celkom v obraze nie si :)
je logicke ze hrac No. 1 seka hracov co su za nim v rebricku...keby sempre nehral na s3 abol adminom(chvalabohu to tak nie je:)),tak ma BAN skoro kazdy za popis

12

Saturday, December 17th 2011, 12:02pm

no to že si sa predstavil, mne uplne stači nič viac k tomu už nedodam :) moje IQ nesiacha na to aby som sa puštal do dalšej debaty z tebou :) ja som len nula, tak idem sa bavkat na BK :) tak riešte dalej čo vas trapi, z mojej strany k tejto teme všetko :)

13

Saturday, December 17th 2011, 12:09pm

ked uz si sa zapojil do tejto debaty tak sa k tomu aspon postav nezaujato a pozorne citaj!ja som mal pravo reagovat,ked uz chce niekto na mna pozit fyzicke nasilie :)
nech mas IQ akekolvek,skus pouzit empatiu

Mirkaa

Páža

• Send private message

14

Saturday, December 17th 2011, 12:21pm

hh jak malé deti :hahaxmas: :hahaxmas: :hahaxmas:

15

Saturday, December 17th 2011, 12:49pm

breakot - AJ STYLES

Tazko na to reagovat... vytrhol si veci z kontextu a pouzil si ich tak, ze ak si to precita nezainteresovany clovek tak ti da za pravdu. Nema zmysel na to blizsie reagovat, kedze by som sa musel vracat k tomu, ze preco som si s Hedulkou postavil hlavu (bol si m.i. toho aktivnou sucastou...) ked doslo bezmala k "vzbure" hracov... No a asi sme mali pravdu ked sa nakoniec admin spravedlnil a nakoniec pre "zaneprazdnenost" odstupil... Nase vyhrady ako hracov sa preukazali ako OPRAVNENE... Mohol by som tu skopirovat mailovu komunikaciu s adminmi ak je treba... ale o tom vsetkom vies... bol si v ZLT, cital si HS... A napisat sem, ze som rozdelil zlaticka na 2 skupiny je teda riadny BLUD xixi. (k tomu ak tak nech sa vyjadri Hedulka ci niekto so ZLT, kto je tam dlho) Rovnako sa preukazala opravnenost ticketu, ktory som poslal ohladom Tvojho profilu... kedze mas BAN... Teda niet co riesit, SGO zdielal rovnaky nazor, ze Cigani v spojeni z Kosicanmi atd je urazka na BAN... Teda zas som mal pravdu ja. To ze si ma videl je FAJN... halusky mam rad... a pokial viem tiez jazdis (ak si dobre spominam), mozno bude prilezitost sa niekde videt v reale a uvidime ci budes mat gule povedat mi do oci, ze som Kosicky cigan... Potom obaja budeme vidiet co je to moje "nic moc" v reale... ;) to len na okraj... ;) Poznamka k tomu, ze ja a admin?? LOL, to sa nikdy NESTANE... LOLOLOLOL... a suhlas zaroven, ze chvala bohu nim nie som... No a uz len k tomu, ze to zeriem... ze som mal tazke detstvo a neviem co este... ci si touz adresoval mne alebo mikkimu (kedze to nie je celkom zrejme) Mam total na haku co si myslis... ANO MAL SOM TAZKE DETSTVO, SOM PSYCHICKY ZAOSTALY, SOM KOSICKY CIGAN, MAM NA LUNIKU IX OSADU a KONA... a co este??? asi z toho šiknem... len trep svoje bludy... Kto si dal take bludy do profilu, ze ma za to BAN??? ja?? nie... kto teda zerie tuto hru az tak ze si ventiluje svoj psychicky handicap cez svoj profil a ma v nom urazajuce bludy kedze nevie zniest sekanie a pravidla tejto hry?? ja ?? nie... TY AJ STYLES! Si proste frajer, dokonalost sama ... SKLANAM SA PRED TEBOU... ci skor pred tvojimi trapnymi konstrukciami a tvrdeniami a intriganstvom, ktore si spravil jak teraz vo svoje sprave, tak pri zluceni a vzniku TIS... a OFF... viac na tvoje bludy reagovat nebudem, lebo to nevedie k nicomu...

16

Saturday, December 17th 2011, 1:10pm

ty si riadny spisovatel :) ja budem strusnejsi - co znamena pre teba slovo "ciganit"???
preco napr. na sk2 kde hram nie su taketo intrigy?lebo tam nehras :)
branil som sa ze som dostal BAN?je to tahanie sa za slovicka a poznam XY popisov co sa mozu nahlasit na BAN :(
mozno by bolo lepsie kebyze popisi musi schvalovat admin(ale to by bola pre neho praca na 24 hod)
co sa tyka sk1,hral som tam a predstav si stale mam na FB medzi priatelmi HRACOV...Hedus v ZLT nechcela vulgarnych hracov a pod. a darilo sa jej to(ci je tomu aj teraz neviem)....jazdim,ale ja na aute a ako sofer,moc nemusim motorkarov(ale urcite sa najdu vynimky) ale to aj cyklistov:)
ked uz chces tak velmi dodrziavat pravidla,nikdy si nemal BAN?pamatas sa na RUMUNSKEHO,preco si ho vtedy nenahlasil?

17

Saturday, December 17th 2011, 7:50pm

breakot - AJ STYLES

Niekedy je tazke vyjadrit sa strucne k veciam ktore su vytrhnute z kontextu a teda odpoved bola dlhsia... No a ja intrigujem? ani jediny raz som v tejto hre neitrigoval a ani v realnom zivote, je mi to prosti "srsti" a teda prieči sa mi to. Ak si o niekom nieco myslim, tak mu to poviem... nakoniec mal som za to BAN ked som o ex SGO vyjadril svoj nazor v mojom profile... A dostal som zasluzeny a opravneny BAN. Zaroven to bol moj JEDINY BAN v tejto hre na S3. Je uplne nekorektne obvinit prave mna, ze intrigujem, zvlast ak to napises Ty... staci si spomenut na vznik TIS, za akych okolnosti ste ho vyskladali... To tu ale rozoberat nejdem, kazdy si posklada rad tak ako chce... avsak nazor na to mozem mat a mam aky mam, pozna ho kazdy kto hral v casoch LGN a vzniku TIS... Co sa Rumunskeho tyka... iste mal aj urazlivy profil, bola to jeho reakcia prave a intrigy vtedajsieho LGN... kde bol kto vdocom??? Rumunsky bol to SKVELY hrac a este vybusnejsi ako ja... niekedy ho bolo tazko "zvladnut" ALEBO BOL napriek vsetkemu COOL hráčom a parťákom v hre, no a ano za svoj profil ci vyjadrenia atd mal opakovane BAN... BAN mal ale aj neopravnene ako tomu bolo par krat v ramci istych casoch ked TKT "milovali" zvlast dvaja admini.... A este k tvojej poslednej vete: A vobec mi nejde o dodrziavanie pravidiel... opakovane som ich na fore porusil s vedomin, ze dostanem BAN... nepodsuvaj mi nieco co som nepovedal... Pravidla mam vies kde... poznas ma... to ale neznamena ze ich nebudem dodrziavat, to by mi admini dali BAN v hre obratom a som si istý, že v mojom pripade s velkym POTESENIIIM !!! Snazim sa zatial uspesne hrat tak aby som im to potesenie nedoprial. A rovnako hracov TKT usmernujem vzdy a v kazdom ohlade aby hrali tak aby nedostali BAN... Rumunskeho som nahlasit nemusel... a nikdy by som partaka nenahlasil... ale upozornil som ho... No a nasledne sme v tych spornych BANovacich casoch v TKT odsuhlasili nove pravidla TKT a situaciu som tym na S3 ukludnil a pomohlo to VYRAZNE to, ze zrazu mali admini na S3 vyrazne menej prace... Ten stav trva vlastne doteraz... a TKT a v radovom popise v zakladnych vnutornych pravidlach ma asi ako jediny rad aj (vid. obr. nizsie) a tieto pravidla su v TKT "posvatnejsie" ako pravidla BK ci VOP ... (a vdaka tymto pravidlam a vnutornej kontrole nemame BANy ako kedysi...)

18

Saturday, December 17th 2011, 8:06pm

sam si si vymyslel pravidla sam ich "porusujes" :) ked tam mas napisane ignorovat a nereagovat! obcas sleduj co pises,lebo(nechcel som pouzit tento vyraz,ale nic vhodne ma nenapadlo) "se.es si do hu.y"
neviem preco ale mam pocit ze sa mna bojis :)

19

Saturday, December 17th 2011, 8:36pm

Aj Styles

jáááj hehe, no šiknem z teba ty majster sveta... ak by si cital to co som pisal predtym tak by si bol v obraze a nenapisal by si taky blud ako v tvoje predchadzajucej sprave/spravach.... Pisal som, ze som niekolko mesiacov ignoroval tvoje posmesky a zosmiesnovanie a urazanie TKT ci hracov TKT... a teda dodrziaval som tym aj nase vnutorne pravidla TKT.... Ked si Kosicanov v TKT nazval Ciganmi tak som spravil vietor a napisal som ticket lebo pohar trpezlivoti pretiekol... Nijak som tym ale neporusil nase vnutorne pravidla... kedze slo o tvoj profil a TEBE som na to nenapiasl nic... ignoroval som ta.... AKO BUDEM ZASA AJ IHNED PO DOPISANI TEJTO SPRAVY. No ale ked sa tu toklo vyplakavas asi sam velmi zeries tuto hru a SIILNO ta stve ze mas 3dnovy BAN.... No a vies co, ked si to tak teraz vezmem tak ma teraz naozaj tesi ze mas BAN... lebo sice doteraz som to tak nebral ale teraz ked citam tie BLUDY co tu trepes tak ma tesi, ze mas BAN lebo NAJVACSIA RADOST JE SKODORADOST.... Cawes .... pozdravuje Kosicky cigan sempre.... xixixixi (viac uz reagovat nebudem, nema to vyznam...) UZI SI BAN "zariadil" som ti ho JA a nehanbim sa za to! vidime sa o 2 dni v hre :thumbsup:

This post has been edited 1 times, last edit by "sempre" (Dec 17th 2011, 8:40pm)

20

Saturday, December 17th 2011, 8:40pm

tak aj ja sa vyplacem na zaver :)
LUTUJEM TA