You are not logged in.

1

Wednesday, October 26th 2011, 10:03pm

Alinka

Som rád, že sa vám páčil životopis :)

Myslím, že si ma pamätáte všetci...som Ripper Roo :)) ...prečo som sa regol ako Alinka a napísal životopis kt. vyhral 1. miesto? :P
Ak by som súťažil pod mojim menom veľa hlasov by som asi nezískal :/ keď že ma tu veľa ľudí nemá rado :-P
Takto cez holčičku som podozrenia z toho že by som to mohol byť ja Ripper....a bál som sa o nevyplatenie výhry :)

Chcem sa vám všetkym poďakovať za tých 12 hlasov vážim si to :)
ĎAKUJEM ... :lovexmas:
Ripper

2

Friday, October 28th 2011, 8:41am

hanba ti zbabelec!

Dobro vždy zvíťazí nad zlom...

This post has been edited 1 times, last edit by "Bigxshot" (Oct 28th 2011, 8:42am)

3

Saturday, October 29th 2011, 12:26pm

Bigxshot škoda, že ty si nevyhral tých 100 rubínov, že :((....
a že kto je zbabelec :thumbsdown: :hahaxmas:

4

Saturday, October 29th 2011, 12:55pm

Musím povedať že to bol šikovný nápad. Na niektorých fórach sa za 2 účty vyhadzuje neviem ako tady, ale ....
Proste šikovné :D ... Myslíš že ťa teraz budú mať radšej? :D
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Hospitaler, 1185 AD

5

Saturday, October 29th 2011, 2:08pm

Nemal som viac účtov, nepodvádzal som ani nič iné. Pekne som si napísal svoj životopis a vy ste mi zaňho nahádzali hlasy čo som bol veľmi prekvapený :-D
Takže ma asi máte radi :lovexmas: ...keď ste mi to tak dopriali :D
Ale nie ĎAKUJEM naozaj ...ja len aby ste vedeli komu ste tie hlasy dali :-P :thumbsup:

6

Saturday, October 29th 2011, 2:34pm

Ja som osobne za nič nehlasoval, ale zjavne si prejavil svoj talent. :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Hospitaler, 1185 AD

7

Saturday, October 29th 2011, 4:27pm

Ripper dufam, ze ti je jasne, ze toto je posledna sanca ktoru mas.... viem, ze trpis zakladnim si multi aj tu na fore ale naposledy sanca...ked ju premarnis svojim vycinanim, tak napisem do GF aby ta blokli uz nadobro a vsade. Ale zivotopis pekny... mne sa tiez pacil. Tak si sancu vaz a nesklam nas uz po sti krat...

8

Saturday, October 29th 2011, 5:15pm

Bigxshot škoda, že ty si nevyhral tých 100 rubínov, že :((....
a že kto je zbabelec :thumbsdown: :hahaxmas:

a čo má byť že som nehral ty ****

/MOD edit Ericsson:// udeleny Warn za urazku

9

Saturday, October 29th 2011, 8:00pm

Prečo sa vlastne vy dvaja "hádate"?

Hospitaler, 1185 AD

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

10

Saturday, October 29th 2011, 8:02pm

byt to na mne uz by som ti ziadnu sancu nedal lebo ocividne si na tejto hre dosahujes nieco ale zatial som neprisiel to co vlastne chces?

Zhrniem tu tvoju historiu na sk serveroch

Prvy BAN bol myslim na s3 kde si jednemu naivnemu hracovi predal ucet

Potom si dosiel na s4 dostal si BAN na svoju postavu.niejake machinacie s rubinmi kde si nejak zazracne kupil rubiny bez toho aby si zaplatil - Permanentny BAN

Neskor si prebral postavu v TOP 2 tusim a premenoval si ju na niejaky zensky nick kde neskor na dalsi nick pricom si to bol stale ty..ked sa ti zacal rozpadat rad a vsetci odteba odisli tak si dal opustit rad a zbytocne si tam nechal plnu figurinu... aj na tu postavu si dostal BAN to si uz nepametam za co :D

nakoniec si sa vratil na s4 kde si si spravil rad a zalozil donho 50 multiuctov a dal si obsadit rozlahly hrad to bol myslim posledny BAN

medzi tym si mal pernik na fore za multi ucet kde si ako fiktivna postava urazak niekoho neviem ci nie mna :D a teraz si robis z ludi srandu na sutazi takze sa necuduj, ze ta nikto nema rad....keby som mal napisat co si o tebe myslim musel by som si dat permanent na fore sam ^^

11

Saturday, October 29th 2011, 8:07pm

Mm, tak to je celkom veľké množstvo dôvodov. No, aj tak je podľa mňa dobre že dostáva tú poslednú šancu. Teda ak je naozaj posledná :)

Hospitaler, 1185 AD

12

Saturday, October 29th 2011, 10:39pm

xixi kukam ze Alinka je pekne cislo :hi:

13

Sunday, October 30th 2011, 12:27am

nechcem tu žiadať ako veľký pánko, ale mohol by som poprosiť o uzavretie tohto threadu?

Ďakujem... :)

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

14

Sunday, October 30th 2011, 7:26am

Bigxshot este nieco doplnim
Ericsson este si nieco zabudol na s3 sa mu nedavno podarilo ist do radu a vyhodil vsetkych clenov okrem sefa, zmazal nastenku, a iby tak pre zaujmavost bol to rad T.I.S.
jaaaaaj :angry: :cursing: vtedy to boli riadne nervy ked sme prisli co sa stalo :thumbsdown:
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

15

Sunday, October 30th 2011, 8:02am

No áno narobil som zlobu :rolleeyes:

Ale ani neviete koľko dobrých vecí a koľko vašich ďakovaní prešlo mojimi PMkami :) aj od teba Ericsson nie jedna.
Preto tie iné mena. Multiúčety na fóre neboli žiadne. Iba tento účet Alinka kvôli súťaži.

A opravím ťa server 3 ...ešte som tam mal jeden ban za multiucet to som bol fakt amater a ty si nevedel ze BK vôbec existuje, ale vtedy mi dal Radek šancu a odbanoval ma :)
A predaj účtu na s3? O tom neviem :whistling: viem, že len nejaký pán Dušan dostal ban za multi a hral na mojej postave kt. bola prevedena na jeho atď.

Ale tak sranda bola :D aspoň ja som sa zabavil a bolo čo riešiť :)
A či ma má niekto rád? By si bol prekvapený koľko mám PRIATEĽOV v reálnom živote ...ale každý inak.
Niekto v hre niekto v živote :D
Niekto strávi 8 hod. na skype a volá s ľuďmi kt. ani nevidel :DD VEĽA ŠŤASTIA Erikson ;)

16

Sunday, October 30th 2011, 9:21am

Táto téma je čím ďalej tým viac otvorenejšia a napínavejšia, ako ak čítam :)

Hospitaler, 1185 AD

Ericsson

Super Moderator

• Send private message

17

Sunday, October 30th 2011, 10:46am

tema zatvorena

btw nesnaz sa pisat, ze ma poznas lebo o mne nevies vobec nic... a je mi zbytocne stracat tu cas s tebou tak sa nadalej hraj na co chces ked ti to robi az taku radost :D