You are not logged in.

Tevion

Páža

• "Tevion" started this thread

• Send private message

1

Monday, November 14th 2011, 5:44pm

Sťažnosť na prácu GO

Chcem sa posťažovať na všetkých GO.
Dôvod - chybná práca, neplnenie povinnosti, uprestnim:
(Banovanie)

s.1 - GO vampir. , naposledy dal prispevok s bannami presne pred mesiacom takže 14.10.2011 a predtym dal posledny prispevok 25.07.2011 a 20.06.2011 takže neverim že za da sa povedať 3 mesiace nikto nespachal nejake porušenie pravidiel.

s.2 - GO Trawi - podobná situácia ale ten je na tom lepšie. Ale zas posledny prispevok pred viac ako 2 tyzdnami a potom pred 2 mesiacmi..

s.3 - GO Jimmike- posledny prispevok 27.08.2011. Za necele 3 mesiace mi nehovorte že nikto nedostal ban!

s.4 - GO Nemesis - ešte sa da ale tam tiež boli mesiacove "oddychy"...

s.5 - GO trepo - Podobne ako s.4.

Takže skuste si to trošku prejsť a skusiť dohovoriť menovanim GO aby si trošku cenili tu svoju pozíciu! Neviem kto sa o to stará ale skúste aspon raz za tyzden hodiť ban a nie ako s.3 že necele 3 mesiace nikto nedostal ban..

P.S: Nemám nič proti týmto GO ale mali by si vstúpiť do svedomia a uvedomiť si že funkcia GO ma aj nejake zaležitosti o ktoré sa treba starať!

Ešte raz - nemám nič proti tymto GO! (aby ste si nemysleli že Vás nemám rad :)

Ďakujem.

This post has been edited 1 times, last edit by "Tevion" (Nov 14th 2011, 5:49pm)

hornet

Super Gameoperator

• Send private message

2

Monday, November 14th 2011, 5:59pm

Tevion, nechápem Ťa... neviem, ako dlho hráš túto hru a či čítaš celé fórum, kde sa veľa vecí preberá... Práca admina, podľa mňa nie je len o banovaní hráčov, ale aj o radách, pomoci... skús si prečítať povinnosti admina.. A že nedávajú bany? asi ich už toľko netreba (myslím bany), ako v minulých časoch...
:thumbsup: nekrič hop, kým ti nepreskočí :thumbsup:

:rolleeyes: s úsmevom ide všetko lepšie :rolleeyes:

jonny

Gameoperator

• Send private message

3

Monday, November 14th 2011, 6:05pm

Suhlasim s tebou hornet ja mam zatial s nimi len dobre skusenosti, ked bolo treba s niecim pomôct tak vzdy boli ochotný

Tevion

Páža

• Send private message

4

Monday, November 14th 2011, 6:25pm

hornet cca 3 roky..

Ale ved v pohode su dobry ale urcite aj bany by mali davať resp. su v ich naplne prace a zatial im to nejako nejde a neverim,že 3 mesiace nikto nedostal ban!

jonny

Gameoperator

• Send private message

5

Monday, November 14th 2011, 6:28pm

tak pis urazlive spravy a budes dostavat aj kazdy týžden ked ti to chyba :-D

hornet

Super Gameoperator

• Send private message

6

Monday, November 14th 2011, 6:35pm

Tevion, tebe chýbajú bany? Mne vôbec nie.... nikoho to nepoteší a skús rozmýšľať aj takto: Čo keď sa časom skvalitnil hráčsky káder serverov, sme múdrejší, menej nadávame, podvádzame. Výchova nie je len palica, ale aj cukor... A ešte si myslím, že väčšina hráčov je zaneprázdnená plnením toho, čo nové updaty pre nás urobili, niektorí sa naháňajú za indíciami ( napríklad ja...), niektorí teraz neopúšťajú ostrov ( aj ja...)
:thumbsup: nekrič hop, kým ti nepreskočí :thumbsup:

:rolleeyes: s úsmevom ide všetko lepšie :rolleeyes:

7

Monday, November 14th 2011, 6:45pm

Hmm ak mam byt uprimna ja som sa tiez GO pytala ze co sa deje , co stoji za ich znizenou aktivitou a to samozrejme nemyslim, len banovanie ale celkovo aktivita. Preto robime nabor do timu, lebo potrebujeme novych ludi aj z dovodu aktivity aj z dovodu dajme tomu inovacie timu.

Ale aby som to uviedla na spravnu mieru, toto nie je o banovani - ban je len akysi vysledny produkt porusenia pravidiel... ked sa neporusuju tak ani nejde umelo tie bany davat... mozno to znie neuveritelne, ale ani hraci velmi nepisu vulgarne spravy, alebo ich aspon nenahlasuju.
Toto je skor o pomoci, ako o technickej , tak poradit radou ci nasmerovat kam treba. Ak sa nieco take nedeje - tak to je chyba a treba to riesit.

8

Monday, November 14th 2011, 6:50pm

Drahy Tevion.

Praca GO nespociva lenv BAN-ovany je pravda ze aktivita na fore je poslabsia ale to ze nezapisuju BAN-y zrejme svedci o tom ze je omnoho menej priestupkov. Ak by si sa stazoval na pracu samotnych GO tym ze nezodpovedaju na vase otazky ci uz tu na fore alebo na ticket systeme ci emailom to je uz ina vec a vtedy sa mozes kludne obratit na SGO ci mna. Ja by som aktivitu GO nesudil podla toho kolko BAN-ov udelia tam meritko nehladaj praca GO obnasa hlavne zabezpecene pomoci hracom ci chodu hry. Nie trestanie.

Peace

9

Monday, November 14th 2011, 6:50pm

Tevion pred tym ako si sa rozhodol vrtat do adminov si si mal pozret kto je na akom servery pretoze na 3s je uz Magnifico a nie jimmi dalej prec gameoperatora nie je len o rozdavani banov ale hlavne o POMAHANI HRACOM. ak mas nevirieseny tiket tak potom sa stazuj. na hodnotenie GO je tu pazur ako Game Administrator a nie ty.

Tevion

Páža

• Send private message

10

Monday, November 14th 2011, 7:16pm

Pane bože keby som vedel že to hned kazdeho tak nastve tak to ani nepisem.. Ved ja nehovorim že GO su nejaky hlupaci alebo že tak ale dobre robia svoje prace ale zas aj bany su nejakou tou sucastou ich prace...

Radsej to locknime než ma každy tu "zniči"! :(

11

Monday, November 14th 2011, 7:57pm

Do tretice všetko dobré... ako môžeš hodnotiť prácu GO podľa toho, koľko banov dali za nejaké obdobie? To, že som mala pauzy svedčí asi o tom, že som s hráčmi vedela komunikovať a čo bolo treba sme prebrali a doriešili inak, ako trestom, žiadny GO tu nie je na to, aby rozhadzoval bany podľa toho, ako sa vyspal :) Keď nie je koho trestať, my si tu gratulujeme, akých máme na serveroch úžasných hráčov - a to ja veru mám, pretože si nerobia prieky, ako malé deti, správajú sa takmer všetci slušne a svoje problémy a otázky riešia so mnou v kľude a milo. Takže naozaj nechápem, podľa čoho súdiš, keďže nehnevaj sa, nemáš tušenia, čo práca GO obnáša...
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love:

12

Monday, November 14th 2011, 8:40pm

Opomeňme, že jsi si za 2 a půl měsíce nestihl všimnout, že je na s3 nový GO. Jakobych tu nebyl. :whistling:

Protože i to, že poslední ban padl 27.8.2011, jak píšeš, není pravda. :) viz. 2.10.2011, 25.10.2011 a 26.10.2011.

Nicméně budu opakovat již zmíněné a to že práce GO není jen o banech a to, že ty nejsi kompetentní k tomu hodnotit práci GO podle toho. Stížnost na práci GO samozřejmě podat můžeš a to např. pokud budeš mít problém s komunikací s ním, ač už to bude ticket system, PM na fóru, nebo email, protože odpovědět Ti, jako hráči, povinnost máme. Jedna z možností je podat tuto stížnost veřejně na fóru jako ty (to je spíš pro ty lidi, kteří se tím chtějí trochu zviditelnit), nebo ji poslat přímo Game Adminovi, který má GO na starosti. :)

Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.
Albert Einstein

cartyci

Panoš

Occupation: student

• Send private message

13

Monday, November 14th 2011, 9:58pm

nechapem aky zmysel amalo aby si mapisal takuto temu.....suhlasim z hornetom co ak sa ludia umudrili :rolleeyes: ....ja sekam casto a predtym s mi pisali spravy ako: neutoc na mna ,preco na mna utocis, to nie su vulgarne ale tie tu pisat nebudem
myslim ze GO si robia svedomito svoju pracu o com sme sa presvedcili aj teme ktora rozvyrila velke haloooona s4 ale zatial je to za nami
ked som si precital tvoju prvu spravu tak som chcel nypisat par vulgarnych slov ako mozes vyskakovat na GO ale potom som si vsetko precital...necham to tak
Šťastie ľudí spája a nešťastie ich preveruje.

Zmeňte spôsob myslenia a zmeníte aj svoj osud.

Gomeez

Gameoperator

• Send private message

14

Monday, November 14th 2011, 10:45pm

ja si myslim ze nase serveriky uz idu daku tu dobu a prevazne su tam ty isty hraci cize sa daju veci riesit aj inak a nie banom...

i ked v jednom mas pravdu tu na fore je to slabe... (osobne si myslim ze keby tu nebola serena na fore by to bolo este horsie)

ale neodsudzujem ta za tvoj prispevok aj vymena nazorov musi byt :)
VETERAN

trepo

Game Administrator

• Send private message

15

Monday, November 14th 2011, 11:15pm

Chcem sa posťažovať na všetkých GO.
Dôvod - chybná práca, neplnenie povinnosti, uprestnim:
(Banovanie)

kto si tevion ked toto uvadzas? predpokladam ze urcite minimalne GO, ak nie GA!
P.S: Nemám nič proti týmto GO ale mali by si vstúpiť do svedomia a uvedomiť si že funkcia GO ma aj nejake zaležitosti o ktoré sa treba starať!

tymi zalezitostami myslis zrejme len Banovat hracov, nic ine vo svojom prispevku nerozoberas... ale kludne si nechame poradit, preco nie... nema vyznam pisat nieco dalsie ako bolo spomenute, sfuknuty si bol dostatocne

16

Tuesday, November 15th 2011, 1:21am

Tevione ty si asi drobet mensi blazen, nespadlo ti nahodou neco na hlavinku?
Protoze mi to tak nejak prijde a hlavne mi pripada ze hledas problemy tam kde nejsou :(
Zkus si uvedomit jednu vec, ban se nedava za odmenu, ale zato ze nekdo porusuje pravidla a jak jsem to tu cetl, tak ty by si je nejspise rozdaval kazdemu na potkani :)
A kdyby banovali Go kazdy tyden aspon jednoho, tak si uprimne receno myslim, ze by tu za chvily nikdo nebyl a jeste by si odradil od tehle hry spousta novych lidi :(

A bylo to tu receno uz nekolikrat, hlavni naplni prace Go je hracum pomahat nebo jim pripadne poradit :) a ty Tevione, kdyby ty si byl Go na nejakem ser. , tak ty by si byl nejspise kruto vladce admin a ja kdybych na tom ser. hral, kde ty by si delal admina, tak bych asi skoncil, radeji bych ten ucet smazal, nez aby ty si mi ho zablokoval!
Ty si presne ten typ lidi co nemam moc rad :thumbsdown:

Tevion

Páža

• Send private message

17

Tuesday, November 15th 2011, 2:14pm

Sokar zas sa upokoj s tymi slovami!!

MODERATORI LOCK TEJTO TEMY A ROVNO JU AJ VYMAZTE AK TO IDE!

18

Tuesday, November 15th 2011, 2:28pm

Tému zatváram...
Nepotrebujem byť dokonalá, aby ste ma mali radi, radšej ostanem sama sebou, aby ma mali radi tí, ktorí ma poznajú a vedia, aká som... :love: