You are not logged in.

1

Sunday, December 9th 2007, 11:02pm

Strasne pomale nacitanie (ak vobec)

Strasne pomaly sa mi nacitaju stranky. Niekedy vobec. Bude sa s tym pls nieco robit alebo mam ist na cz servery?

Maverick

Team Manager

• Send private message

2

Monday, December 10th 2007, 2:16am

Probably it is problem with your internet provider because I havent this problem. Everything is loading very quickly.
Maverick
Team Manager BattleKnight.sk
Administátor Fóra Gladiatus.Pl a WildGuns.Pl

Ignorantia legis excusat neminem...

3

Monday, December 10th 2007, 6:12am

Quoted

Originally posted by Maverick
Probably it is problem with your internet provider because I havent this problem. Everything is loading very quickly.

Ostatnym domacim to ide v pohode?

My ISP is just fine. And it works just like a charm on czech servers :-/

and i also get this sometimes

This post has been edited 4 times, last edit by "MasterOfPuppets" (Dec 10th 2007, 6:36am)

Maverick

Team Manager

• Send private message

4

Monday, December 10th 2007, 10:49am

I've no idea where and why the problem is. I've got this:
Maverick
Team Manager BattleKnight.sk
Administátor Fóra Gladiatus.Pl a WildGuns.Pl

Ignorantia legis excusat neminem...

Hoodlum

Páža

• Send private message

5

Monday, December 10th 2007, 3:11pm

NVM co riesis mne to ide rychlo asi mas pomaly net :))

6

Monday, December 10th 2007, 4:31pm

ja mam podobny problem niekedy mi comp odmieta nacitat stranku..uplne bes dôvodne :°(
Mnozí stojí proti nám, ale nikdy nevyhrají
Zekli jsme že se vrátíme a jsme zase tady
prinést vám všem zkázu, utrpení a bolest
jsme kladivo Bohov, jsme hrom, vítr a déšt

8

Monday, December 10th 2007, 6:21pm

Quoted

Originally posted by Hoodlum
NVM co riesis mne to ide rychlo asi mas pomaly net :))

Chlapce pozri si tie cisla v tom obrazku. Netom to urcite nieje lebo som to skusal aj na Chelle (kedze to odpajam az na novy rok) a islo to rovnako biedne. A laskavo si nechaj svoje priblbe poznamky ak mi nevies poradit. Spamovat si chod inde. Dakujem.

Hoodlum

Páža

• Send private message

9

Monday, December 10th 2007, 6:21pm

Quoted

Originally posted by crull
ja mam podobny problem niekedy mi comp odmieta nacitat stranku..uplne bes dôvodne :°(

Hmm je mozne ze je tu nejaky problem lokalny (server prechadza zmenami mozno to je tym) ale ja som sa s tymto problemom nestretol takze neviem k tomu nieco dodat...

10

Monday, December 10th 2007, 6:30pm

Quoted

Quoted

Originally posted by crull

Hmm je mozne ze je tu nejaky problem lokalny (server prechadza zmenami mozno to je tym) ale ja som sa s tymto problemom nestretol takze neviem k tomu nieco dodat...

Problem je ze na fore je malo ludi a tak naozaj ani ja netusim ci je to len otazka 2 ludi z XXX alebo je takych viac. Nevies cca ako dlho sa bude este takto makat na servery?

Hoodlum

Páža

• Send private message

11

Monday, December 10th 2007, 6:38pm

Kedze to neni lahka zalezitost prepisovat texty v hre (prv to musi prejst schvalenim od tipkov z GF) pocitam ze to bude trvat tak mesiac dokym zmiznu tie chyby a BUGY bude jednak lepsia hratelnost a uplne prelozenie...Pre to vyzyvam ludi ktori xcu aby sa to pohlo aby prilozili prsty k dielu skusili najst nejaku chybu v hre a napisat to do sekcie TRASLANTIONS v sekcii zmeny v prislusnom tvare...diki vopred 8)

This post has been edited 1 times, last edit by "Hoodlum" (Dec 10th 2007, 6:39pm)

12

Monday, December 10th 2007, 6:42pm

Quoted

Kedze to neni lahka zalezitost prepisovat texty v hre (prv to musi prejst schvalenim od tipkov z GF) pocitam ze to bude trvat tak mesiac dokym zmiznu tie chyby a BUGY bude jednak lepsia hratelnost a uplne prelozenie...Pre to vyzyvam ludi ktori xcu aby sa to pohlo aby prilozili prsty k dielu skusili najst nejaku chybu v hre a napisat to do sekcie TRASLANTIONS v sekcii zmeny v prislusnom tvare...diki vopred 8)

Hmm sekciu translations vidim ale rozhodne nieje v sekcii zmeny a niak sa mi nehodi pisat to tam :-/ Ja som nasiel bug co mi hentam vypisuje, je postnuty tu. Ci to mam este niekde inde hodit?

Hoodlum

Páža

• Send private message

13

Monday, December 10th 2007, 6:47pm

Je to v sekcii Otazky a poruchy a tam v topicu TRANSLATIONS inde to nedavajte!!!Tam si das BAD: priklad (zle napisane v hre) a CORRECT:priklad (ako by to malo byt + pisat aj s interpunkcnymi znamienkami)

This post has been edited 1 times, last edit by "Hoodlum" (Dec 10th 2007, 6:48pm)

14

Monday, December 10th 2007, 7:42pm

Ok a mohol by sa niekto kuknut na ten error co som postol na zaciatku tohto topicu pls?

Hoodlum

Páža

• Send private message

15

Monday, December 10th 2007, 7:46pm

Mozes mi pls napisat zrozumitelne aky problem mas?Akosi ho neviem najst :]

This post has been edited 1 times, last edit by "Hoodlum" (Dec 10th 2007, 7:46pm)

16

Monday, December 10th 2007, 7:48pm

o jakom errore hovoris?)

17

Monday, December 10th 2007, 8:36pm

moj 1. post tuna. Mate tam napisane" MasterOfPuppets has attached this image (reduced version):" a podtym obrazok...

Hoodlum

Páža

• Send private message

18

Monday, December 10th 2007, 8:39pm

Neviem ako ostatni ale ja tam nic take nevidim skus problem vyriesit tak ze si zmensis rozmery obrazku pokial ti ide o toto... 8 ;) 8)

19

Monday, December 10th 2007, 8:43pm

Sry druhy post :)

Hoodlum

Páža

• Send private message

20

Monday, December 10th 2007, 8:52pm

Mas tam zle vlozeny ten obrazok potom pri vacsiom rozzliseni vznikaju problemy :)) ;) 8)