You are not logged in.

1

Monday, July 5th 2010, 8:45am

strata striebra

posledny cas sa mi zda ze mi dava nejako velmi malo striebra,cim to je????predtym (asi mesiac-dva) mi davalo stale na 10 min 1300-2200 a teraz mi dava aj 550 a coraz castejsie,tak sa len chcem spytat co sa deje???dosla kriza alebo sa battleknight meni na homelessknight :feministic:

aduska

Páža

• Send private message

2

Monday, July 5th 2010, 8:51am

ano akosi sa to celkom pobabralo :( polka BK nema chut hrat...
mne tolko dava za 30 minut :D ved to uz nie je normalne....len cudne je, ze to na inych serveroch nie je.... :yahoo:

tulosov

Páža

• Send private message

3

Monday, July 5th 2010, 8:54am

Chcela si napisat na inych serveroch v inych statoch :gamer:

aduska

Páža

• Send private message

4

Monday, July 5th 2010, 8:59am

nie tuli :D hrajem aj s2 a tam to nie je :superman:

tulosov

Páža

• Send private message

5

Monday, July 5th 2010, 9:03am

Lebo si tam nizky level tak to este ide ako tak ale ked stupnes level tak misie sa o moc nezlepsia v davani striebra :D uz si nepametam kedy som mal misiu za 7 litrov za 30 minutovku ked mam za 4 000 striebra misiu mam vianoce :yahoo:

aduska

Páža

• Send private message

6

Monday, July 5th 2010, 9:08am

to asi cely srv s3 :diablo: :devil:

BA EDIT by serena : WARN sa spam, k teme prosim.

This post has been edited 1 times, last edit by "aduska" (Jul 5th 2010, 9:08am)

7

Monday, July 5th 2010, 9:08am

este aj na lvl 40 davalo viac ako teraz napr zopar x som dal 30 min a mal som 3500-5000 lenze teraz mi da 30 min 800 co je trosku somarina podla mna a preto davam radsej 10 min a mam to iste teda viac ako na 30 minutovkach,idem dat svojho zobraka na 30 min ci sa nieco nezmenilo,mozno uspeje

8

Monday, July 5th 2010, 9:46am

nemam pocit ze to je len problem na sk serveroch, robi mi to aj inde... ale za to ze som tuna mensi lvl tak som tomu nevenoval pozornost, teraz uz hej... :dwarf:
http://valhallabk.webnode.sk/

verbovaci link na S4 http://s4.battleknight.sk/index.php?loc=hire&ref=OTk2

TOTO SA STANE KED SA OHRADITE VOCI ADMINOVY
You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page.

radek

Ex-team member

Occupation: Ruzomberok

• Send private message

9

Monday, July 5th 2010, 10:04am

O tomto vsetkom je hra. To znamena ze raz sa vam dari a raz zasa nie. Kebyze bol system staticky nastaveny tak by to bola nuda. Prave kvoli tomu sa mozte v HS predbiehat, superit atd... :hi:

10

Monday, July 5th 2010, 10:14am

O tomto uz raz bola diskusia s nemcami , hlavne vela hracov co su nad level 60 zostali prekvapeni, ze zrazu dostavaju menej ako predtym. Myslim, ze este v januari to bolo, vacsina adminov sa zhodla v tom ze to prislo s verziou 0.84 niekedy v decembri a januari. Neviem ci to bolo schvalne alebo chceli vyvojari dosiahnut viac utocnu hru Plaer verzus Player. Aduska ty mas stale pocit, ze server cislo 3 na Slovensku je niecim vynimocny, ale nie je....nastavenie serverov je vsade rovnake. Moje skusenosti su ze vacsinou dostanem ako lvl 12 za 30 minut okolo 450 striebra, ale minimalne raz pocas tych 240 minut dostanem 1200 striebra za misiu 30 min. Cize skor tam je ten priemer dlhodoby a obcas to vyskoci vyssie.

tulosov

Páža

• Send private message

11

Monday, July 5th 2010, 10:21am

ak si myslis ze dlhodobo dostavat na levely 75 za 30 minut misie 2000 az 3000 striebra je v poriadku tak to mozem hned zabalit a nemusim cakat ani na redesing ktory odradi dalsich .A to nemyslim server 3 inak si myslim ze ten generator misii si robi obcas srandu ake dava misie raz za jeden den som prehral 3 desat minutovky ze mi dal taku misiu ze mal staty vysie jak rybar a druhy raz da take akoby som sa mlatil s 25 levelom :D

This post has been edited 2 times, last edit by "tulosov" (Jul 5th 2010, 11:36am)

aduska

Páža

• Send private message

12

Monday, July 5th 2010, 10:40am

hahaha to sa tu pekne rozprava :D ale ked ma hrac denne take misie, samo ze je nastvany..... a ked do toho dotuje love este viac.... :diablo:
a serena aky spam pls? ved som nic zleho nenapisala, len pravdu :D

• Send private message

13

Monday, July 5th 2010, 10:52am

súhlasím, mne sa to taktiež stáva. som rád keď dostanem za 30min misiu 1500str. teraz som dostal za 30min misiu 1300str čo je dosť slabé, ale sú dni keď sa darí a za misie mám aj 3500. napr na cz1 sa to stáva taktiež musím sa trafiť na misiu aby som dostal aspoň 1100 a mám úroven 25. :gamer:

aduska

Páža

• Send private message

14

Monday, July 5th 2010, 10:54am

na cz mam krasne misie, ale na s3 som mala len 2x 2000 a raz 3000 a som naj v mojom lvl....tak tomu uz vazne nerozumiem....
:feministic:
keby to bolo raz za den...oki rozumiem...ale uz 6 mesiacov, mozno aj dlhsie to mam.....tak asi strati BK hracov....lebo nikomu sa nebude chciet, takto hrat :hunter:

This post has been edited 1 times, last edit by "aduska" (Jul 5th 2010, 10:58am)

15

Monday, July 5th 2010, 11:09am

ak si myslis ze dlhodobo dostavat na levely 75 za 30 minut misie 2000 az 3000 striebra je vyhra
kde som napisala ze to je vyhra? Pisem len to co napisali nemci na otazku adminov co sa deje s misiami. Aduska, ok mozes mi dat nick na tvoje konto na cz plus ID , ID z s3 na sk a mozem osobne napisat nemcom aby sa pozreli co sa to s tvojim kontom vlastne deje, kedze mas uplne rozdielne problemy(samozrejme v pm). Ale toto nie je slovensky a cesky problem, toto je BK problem ...respektive ci je to problem. Isteze hraci by chceli viac za misie ja tiez, je to lahsie si nasporit atd, ale ked porovnate ine hry od GF uz len taky bitefight, tak tam je to ina sranda..a nemci maju hry vsetky rovnake. Ide tam o jednu filozofiu. Uvidime, co prinesie redesign, ja len dufam, ze battle to posunie dopredu, lebo ano aj nemci si uvedmuju ze stracaju hracov.

aduska

Páža

• Send private message

16

Monday, July 5th 2010, 11:15am

Výsledek boje
aduskaa ukořistil(-a) 2324 Stříbrňáků
aduskaa obdržel(-a) 8 ZB .
Útočník ublížil 779/ Obránce ublížil: 30 misia na cz prva

Výsledek boje
aduskaa ukořistil(-a) 2451 Stříbrňáků
aduskaa obdržel(-a) 11 ZB .
Útočník ublížil 832/ Obránce ublížil: 60
to je druha .... na s3 mam 800 za 30 min

tulosov

Páža

• Send private message

17

Monday, July 5th 2010, 11:44am

ok serena editol som to a inak stale sa omiela redising .Redising nikdy nepriniesol priliv hracov len jeho odliv a zvvyhodnil platiacich a potom to napravali a nemyslim si tento bude lepsi od inych .

18

Monday, July 5th 2010, 12:24pm

tulosov kde si zazil redesign ? pokial viem nastal jedine na hre ogame a ciastocny na hre bitefight tak rok a pol dozadu..co sa tyka ogame nenajdes jedneho hraca , ktory by ti ho nepochvalil, dokonca sa zvysil pocet serverov po jeho spusteni, na bf odliv hracov ? aj tam vsetci hovorili, ako sa tazko hra a nakonec to dopadlo tak, ze su spokojni a zvysoval sa pocet hracov aj serverov. To je chyba, ze na Bk doteraz nespravili vobec nic s tym suhlasim, BK je jedna z povodnych hier v takmer nezmenom zneni. Ako pisem o tomto sme uz diskutovali ako na urovni adminov BK celosvetovo tak s vyvojarmi a odpoved znela, ze sa to znizilo po verzii 0.84. Vsetci su uz netrpezlivi na 0.9, stale sa pytame, no zatial mame len priblizne obrysy. Pri tychto hrach mate vzdy tri moznosti, hrat a pouzivat dobrovolne kamene alebo hrat bez nich pomaly a obmedzene alebo hru nehrat.

Aduska, to mam aj ja, mozem ti vytiahnut spravy kde som za misiu dostala 1200 a hned na to 400. Zalezi aky pomer tam mas. A ak to naozaj je tak ze zarabas viac ako ostatni nech sa paci , nahlas to a daj si preverit konto ci nahodou nedochadza u neho k bugom.

aduska

Páža

• Send private message

19

Monday, July 5th 2010, 12:49pm

ano asi budem musiet :(

Trawi

Lord

• Send private message

20

Monday, July 5th 2010, 8:19pm

nechce sa mi čítať všetky posty...prečítal som si len ten prvý...a absolútne súhlasím...poslednú dobu mám z misii NAJVIAC 900 striebra na levely 19...predtým som mával aj 2000...minimálne 1500...teraz mám z 30min 550 :D takže keď si večer nájdem čas určite si prečítam posty lebo to aj mňa zaujíma :)