This post has been edited 2 times, last edit by "tulosov" (Jul 5th 2010, 11:36am)
This post has been edited 1 times, last edit by "aduska" (Jul 5th 2010, 10:58am)
kde som napisala ze to je vyhra? Pisem len to co napisali nemci na otazku adminov co sa deje s misiami. Aduska, ok mozes mi dat nick na tvoje konto na cz plus ID , ID z s3 na sk a mozem osobne napisat nemcom aby sa pozreli co sa to s tvojim kontom vlastne deje, kedze mas uplne rozdielne problemy(samozrejme v pm). Ale toto nie je slovensky a cesky problem, toto je BK problem ...respektive ci je to problem. Isteze hraci by chceli viac za misie ja tiez, je to lahsie si nasporit atd, ale ked porovnate ine hry od GF uz len taky bitefight, tak tam je to ina sranda..a nemci maju hry vsetky rovnake. Ide tam o jednu filozofiu. Uvidime, co prinesie redesign, ja len dufam, ze battle to posunie dopredu, lebo ano aj nemci si uvedmuju ze stracaju hracov.ak si myslis ze dlhodobo dostavat na levely 75 za 30 minut misie 2000 az 3000 striebra je vyhra
wbb.global.copyright | © 2011 Gameforge Productions GmbH