You are not logged in.

1

Friday, February 22nd 2008, 11:03pm

Predstavenie novych clenov

Zdravim vsetkych priaznivcov hry Battleknight!

Rozhodol som sa venovat svoju pozornost aj tomuto projektu, niektori ma mozno poznate z hry Gladiatus (.sk).
Zatial som sa venoval najma prekladu novej verzie, ktorej by sme sa mali coskoro dockat - ale nepytajte sa na datumy. :-)
Postupne opravim aj chybicky v povodnom preklade a popracujem aj na fore.
Pokial ide o prispevky - snazte sa pisat len take veci, ktore mozu byt zaujimave aj pre ostatnych. SPAMmeri budu po zasluhe napominani, nepoucitelni aj odmenovani...

Kontaktovat ma mozete cez toto forum, alebo mailom - boco69@battleknight.sk, vzdy uvedte cislo servera a svoj nick.

Rozhodne necakajte, ze budem promptne reagovat na prispevky, zahrabane niekde uprostred fora...

Zakladom bude vybudovat stabilny herny tim...

Zopakujem poziadavky na moderatora/spravcu hry (GO):
1. vek nad 18 rokov
2. aspon priemerna znalost anglictiny
3. vyborna znalost slovenciny
4. schopnost komunikacie, samostatnost, nekonfliktnost
5. ochota a chut pracovat
6. prehlad v hre

Casom mozu byt aj nejake vyhody, ked sa clovek osvedci..
Prosim ohlaste sa, kto splnate uvedene.

Nech su vase mece vzdy ostre!
Boco

Lord Protector

2

Monday, January 19th 2009, 10:31am

Dobry den..

Dostalo sa mi cti a dovery od nasho GA a stal som sa novym clenom GOTeamu.
Tak sa chcem predstavit , mozno ma uz niektory poznaju z 1. servera Ceskeho Battleknightu ako hraca , a GO na stvrtom serveri cz

Mam na starosti Server 2 a Server 3, dufam ze na tychto serveroch hraju len poctivy hraci a nebudem musiet pristupovat k trestom.

Tak vam prajem vela zdaru a uspechov v hre.

S pozdravom

snipking
GOs2s3 Battleknight.sk

alertcz

Ex-člen Tímu

• Send private message

3

Sunday, June 21st 2009, 7:33pm

Zdravim vas Bojovnici zo serveru 1

Od dnesneho dna mam na starost server 1. Tak vam prajem vela uspechov v hre a vela striebra :}
alertcz - GO server 1 , a CZ server 6

RuleZZZ

Páža

• Send private message

4

Monday, August 10th 2009, 1:59am

Jsem tu již nějaký ten den, ale prý se mám také trošku představit. :) Takže:

Od nynějška se Vám tu budu snažit co nejlépe poradit a nasměrovat ke správným informacím, hlídat fórum proti nezbedům a případně je po zásluze ,,odměňovat". Někteří mně možná znáte z BK.cz, kde působím také jako moderátor, nebo z KingsAge.sk, kde dělám práci herního operátora. Nemůžu Vám slíbit dokonalost, nebo bezchybné jednání, či reakce, já to od Vás také nebudu vyžadovat. Jsme přeci jenom lidi a nikdo není dokonalý. Ale mohu slíbit, že se o to budu alespoň snažit a i snaha se cení. ;)

Jmenuji se Jarda, jsem z Kladna (město 30 km od Prahy), je mi 19 let a právě jsem dostudoval střední odborné učiliště (s maturitou). Pracuji jako číšník, takže dlouhá pracovní doba, nízký plat. :P :D Dělám krátký-dlouhý týden, ale pokusím se tu trávit co nejvíce času.

Děkuji Vám za pozornost a přeji Vám příjemnou zábavu, ať už při hraní hry, nebo účasti na fóru.
Errare humanum est verum venia dium est.