Milí hráči, Tím Battleknight.sk si pre Vás pripravil po dlhšom čase opäť zaujímavú súťaž....
Téma : Životopis Rytiera
Pravidlá súťaže :
Životopis rytiera musí byť napísaný beletrizovane s fantáziou, opisným spôsobom . Nie v odrážkach.
Životopis musí mať rozsah najmenej 800 slov - štandarne to je 40 riadkov textu.
Životopis môže byť umiestený do akejkoľvek doby - stredovek, prítomnosť a dokonca aj budúcnosť - je to len na vašej fantázii.
Musia v ňom byť však spomenuté údaje ako približný dátum narodenia rytiera - vaša registrácia, ctené meno rytiera - váš nick, kráľovstvo kde sa rytier narodil - server.
Každý užívateľ - súťažiaci môže poslať maximálne dva životopisy s tým, že každý sa bude týkať inej hernej postavy
V životopise rytiera môžete spomenúť jeho cestu od narodenia, po menovanie na rytiera, spoločné boje s rádom, dosiahnuté úspechy, jeho/jej lásky , svadby, zábavu...všetko čo vás napadne. Samozrejme, je to len a len Vaša fantázia a to ako jej popustíte uzdu je len na vás. Ale v rámci pravidiel fóra.
Najmenej 5 súťažiacich
Žiadne podvody - každý píše sám za seba zo svojho konta tu na fóre
Súťaž začína dňa 1.8.2011 a končí dňa 15.10.2011
Odmena :
1.miesto - 10€ kupón
2. miesto - 2x 3€ kupón
3.miesto - 3 € kupón
Hodnotí sa v hlasovaní tu na fóre - spoločne užívatelia a tím, po skončení súťaže.
Príklady beletrizovaného životopisu :
Jedného šťastného dňa, konkrétne 2.septembra 1500, priletel k oknu mojich rodičov bocian a priniesol dieťa, ktoré túžobne očakávali. Nemohol to byť nikto iný, len ja – Sir Vladislav Z Červeného meča. Ja sa na to nepamätám, ale povedali mi, že som bol veľmi malý a drobný, čo sa teda teraz povedať nedá. Dni plynuli a okolo mojej kolísky sa myhalo veľa ľudí.
Ako som rástol a mocnel, sudičky mi predpovedali budúcnosť slávneho bojovníka......
Uvidel som ju na jednom rytierskom turnaji v roku 1459. Vedel som, že ona je tá pravá...jej brnenie sa lesklo v jasnom slnku a vlasy viali v jemnom vetríku. Od tej chvíle, som chcel všetky boje viesť len po jej boku.....
Roku pána 1659 ma omrzel život potulného rytiera a rozhodol som sa pridať k slávnej skupine vojvodcov, ktorá práve prechádzala okolo môjho mesta Endelain. Bol to veľkolepý Rád bojovníkov a ja som vždy túžil byť ich súčasťou. .....
Ako chceme zabrániť podvodom a kopírovaniu ?
Téma, do ktorej budete vkladať svoje životopisy, bude fungovať presne ako Bútľavá vŕba - po tom ako vložíte svoj životopis, stane sa pre všetkých okrem Vás neviditelný až do skončenia súťaže. Vtedy Board Administrator teda ja, odkryjem všetky dielka a budete si môcť prečítať to čo kto vytvoril a hodnotiť.
Ešte raz , každý môže napísať maximálne dva životopisy z rozdielnych serverov. Pravdivý musí byť len nick, približný dátum registrácie a samozrejme serve - kráľovstvo.
Ak by ste predsa len chceli niečo editovať - vy môžete, ale jedine každý sám vidí svoju tému. Každý životopis - jedna Téma. Založíte si vždy tému novú.